Programma aanbod

Relaxatie

Individueel of in kleine groepjes worden basistechnieken aangeleerd uit verschillende vormen van relaxatie. Het aangeboden pakket is een combinatie van ademhalingsoefeningen, progressieve spierrelaxatie, visualisatie technieken, mindfulness en yoga.

Deze technieken worden ingeoefend in een prikkelarme, rustige omgeving. Je wordt aangemoedigd deze oefeningen ook thuis in te oefenen, zodat je ze leert toe te passen in het dagelijkse leven.

Communicatietraining

Communicatietraining

Tijdens deze training komen het inoefenen en integreren van je non-verbale en verbale communicatieve vaardigheden aan bod. Thema’s zoals je luisterhouding, het maken van oogcontact, een gesprek aanknopen, leren omgaan met kritiek, je mening durven geven … worden hier uitvoerig besproken en ingeoefend.

Lees meer

Groepstherapie

Groepstherapie

In het groepsgesprek willen de groepsleden bewust stilstaan bij zichzelf en de anderen, zelf gehoord worden en luisteren naar elkaar, steun ervaren en anderen ondersteunen, advies en goede raad geven aan mekaar of bedenkingen met de anderen in de groep delen.

Lees meer