Programma aanbod

Yoga

Tijdens deze sessie doen we een reeks oefeningen met als doel je lichaam, geest en adem te leren beheersen, dat zijn dé belangrijkste pijlers. De voordelen van yoga; een betere lichaamshouding, zorgt voor ontspanning van het lichaam, vergroot het genieten in het hier en nu, vermindert impulsieve reacties op emoties en gedachten, vergroot het voelen en denken, het verlicht pijn in de onderrug, je verhoogt je flexibiliteit en je versterkt je spieren.

 

Communicatietraining

Communicatietraining

Tijdens deze training komen het inoefenen en integreren van je non-verbale en verbale communicatieve vaardigheden aan bod. Thema’s zoals je luisterhouding, het maken van oogcontact, een gesprek aanknopen, leren omgaan met kritiek, je mening durven geven … worden hier uitvoerig besproken en ingeoefend.

Lees meer

Groepstherapie

Groepstherapie

In het groepsgesprek willen de groepsleden bewust stilstaan bij zichzelf en de anderen, zelf gehoord worden en luisteren naar elkaar, steun ervaren en anderen ondersteunen, advies en goede raad geven aan mekaar of bedenkingen met de anderen in de groep delen.

Lees meer